Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο Μοναστήρι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτη 12/07/17

Ομιλίες του Σεβασμ.Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και του Σεβασμ.Μητροπολίτη Ν.Σμύρνης κ. Συμεών κατά την Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στη Σουρωτή Θεσ/νίκης (11-12/7/2017).


 

Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο Μοναστήρι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτη 12/07/16

Το κοντάκιο του Αγίου Παϊσίου και ο Ακάθιστος Ύμνος κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Ευλογία των αρχιερέων με τα δικηροτρίκηρα κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Η επιλύχνιος ευχαριστία κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Προσφώνηση της Γερόντισσας Φιλοθέης μοναχής και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. 

Προσφώνηση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης


 

Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο Μοναστήρι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτη 12/07/15

Αποσπάσματα από την Πατριαρχική αγρυπνία της 1η εορτής του  Αγίου Παϊσίου στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη  Σουρωτή Θεσσαλονίκης:

- Ανάγνωση απόφασης αγιοκατάταξης

- Χαιρετισμοί

- Ομιλία Α.Θ.Π. Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου

 

Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.Νικοδήμου

 Απόφαση αγιοκατάταξης